De zomervakantie gaat beginnen en de tijd van relaxen aan het strand is al even aan de gang. Hou jij ook zo van picknicken in combinatie met genieten van wat de natuur ons te bieden heeft? Wij bieden prachtige rotan picknickmanden aan in allerlei soorten en maten, welke jouw middagje picknicken helemaal af maken! Rotan picknickmanden zijn sterk en van kwalitatief erg goed. Tevens hebben zij doordat zij van rotan zijn gemaakt een naturel voorkomen, wat helemaal bij het thema picknick past!

rieten manden specialist

Bij het zien van een gevulde rotan picknickmand worden de meeste mensen al blij. De combinatie lekker eten, drinken en mooi weer is iets wat velen aanspreekt. Het is gezellig om tussen de drukte door tijd voor je gezin, familie of vrienden vrij te maken en genieten met en van elkaar. En als je eenmaal de rotan picknickmand in huis hebt, zul je zien dat hij vaak van pas gaat komen!

Heerlijk buiten eten in de zomer

Krijg jij ook bij mooi weer de kriebels om zoveel mogelijk buiten te eten? Wanneer de zon gaat schijnen worden we enthousiast en gaan we er graag op uit. Genieten van het heerlijke weer en de buitenlucht, in combinatie met eten en drinken doet de mens goed! Strijk niet in het park of op het strand met je goed gevulde rotan picknickmand vol hapjes en drankjes. Dit is toch wel onze favoriete Rotan picknickmand, klik hier maar eens.

rotan picknickmand

Rotan picknickmand kopen

Het Mandenhuys biedt diverse soorten rotan picknickmanden aan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, maar ook met of zonder deksel. Er zijn rotan picknickmanden die beschikken over 1 groot vak, maar sommigen hebben ook aparte vakken in de mand voor, bijvoorbeeld, het opbergen van een fles of meerdere flessen. Vindt je het fijn om 1 vast hengsel te hebben, of heb je liever een picknickmand met 2 (flexibele) hengsels. Voor iedereen zit er wel een geschikte rotan picknickmand tussen.

rotan

Rotan picknickmanden kunnen gelukkig tegen een stootje en zijn daarom goed geschikt om mee te nemen voor een picknick. Het geeft niet als er een keer wat omver valt of de picknickmand nat wordt. Je spoelt hem gemakkelijk af met water en laat het lekker opdrogen. Weet je? Wanneer de rotan picknickmand af en toe vochtig wordt gemaakt is dit juist goed voor het materiaal rotan. Het blijft er flexibel van en zal minder snel breken. Picknickmanden van rotan zijn daarom perfect te gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn.

Ben je op zoek naar een groot aantal dezelfde picknickmanden van rotan voor, bijvoorbeeld, een event of als kerstpakket? Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Picknickmanden zijn uitermate geschikt voor het vullen van een mooi kerstpakket. Nadat de lekkernijen op zijn, kan de picknickmand dienst doen waarvoor hij is gemaakt: namelijk gebruiken voor een lekkere en gezellige picknick. Zo heeft de ontvanger het hele jaar plezier van zijn geschenk!

Wij bieden rotan picknickmanden aan van verschillende soorten riet en rotan. Er zijn picknickmanden gemaakt van een donker, dunner riet (srimit grey) maar er zijn ook prachtige picknickmanden die gemaakt zijn van een lichter, wat dikker rotan (koboo grey). Daarnaast zie je de laatste jaren steeds meer manden die gemaakt zijn van olifantsgras.

Picknicken is een feestje!

Hierbij nog een aantal tips voor de geslaagde picknick:
– Zorg voor praktische materiaal zoals kunststof borden, bestek, picknickkleed en een praktische, sterke rotan picknickmand.
– Zoek een leuke plek in het bos, strand of park. Picknicken kan overal, wat dacht je van picknicken in eigen tuin? De kinderen zullen
dit al een feestje op zich vinden!
– En dan het belangrijkste: zorg voor lekkere hapjes en drankjes. Denk er wel aan dat sommige hapjes minder goed tegen de
warmte kunnen. Rauw vlees bijvoorbeeld, is niet echt een aanrader. Maar pannenkoeken en fruit daarentegen zal zeker favoriet
zijn op jouw georganiseerde picknick!
– Veel plezier en geniet!

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.