Algemene retour voorwaarden:
Wij hopen dat u tevreden bent over uw aankopen bij Het Mandenhuys. De situatie kan zich echter voordoen dat u over het product niet tevreden bent of deze niet aan uw verwachting voldoen. Indien u binnen 14 dagen na levering niet tevreden bent kunt u zonder opgaaf van redenen uw producten retourneren en uw geld terugkrijgen. Het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen op uw rekening worden teruggestort. De verzendkosten van het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. De retourzending dient u voldoende te frankeren, goederen onder rembours worden niet geaccepteerd. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Zie hieronder de richtlijnen van Stichting Webshop Keurmerk.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

De artikelen kunt u terugzenden naar:

Het Mandenhuys
Gildeweg 11-13
3771 NB Barneveld
Nederland

Garantie:

Alle producten van Het Mandenhuys zijn natuurproducten. Deze producten zijn allen met de hand vervaardigd wat ieder product zijn eigen unieke kenmerken geeft. Onze houten en rotan producten zijn natuurproducten en werken altijd. Afhankelijk van de omstandigheden bij u thuis (en vooral de wisseling van seizoenen) kan hout en rotan gaan werken. Dit is inherent aan een natuurproduct. Hierop kunnen wij dan ook geen garantie geven (denk aan een scheur in het hout of licht barsten van het riet of rotan). Vaak is het wel zo dat zodra de luchtvochtigheid weer toeneemt de zichtbare effecten van de werking weer afnemen. Heeft u dergelijk probleem dan wil dit niet zeggen dat u niet bij ons terechtkunt. Wij zullen zover mogelijk altijd proberen de problemen op te lossen. Soms kan het met een relatief kleine moeite verholpen worden, we zullen dit dan ook zeker niet laten aangezien wij klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Download hier het retourformulier.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.