We zitten volop in de vakantie en aan de was willen wij even niet denken….Voor velen van ons niet de favoriete bezigheid, maar toch blijft de was wegwerken een klusje wat altijd weer blijft terugkomen. In onze webshop bieden wij een ruim assortiment rotan wasmanden aan. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten: voor elk huishouden staat er wel een perfecte rotan wasmand tussen. Zouden wij zo onze was wegwerken weer leuker kunnen maken?

rieten manden specialist

Wat is eigenlijk de perfecte rotan wasmand?

De meest gewilde rotan wasmanden zijn degene met een deksel. Alles uit het zicht blijft toch de favoriet. Er zijn ronde wasmanden met een los deksel maar ook rotan wasmanden met deksel die door middel van een scharnier zijn bevestigd. Deze wasmanden worden gemaakt van rotan wat erg sterk is en tegen een stootje kan. Ideaal voor in de badkamer waar het op sommige momenten van de dag extra druk kan zijn en waar het ook af en toe extra vochtig en warm zal zijn. Rotan kan hier goed tegen, en wanneer het wat van de het water van de douche of wastafel mee krijgt, hoef je er niet over in te zitten dat dit niet goed zal zijn voor de wasmand.

Opbergruimtes voor de wasmand

Sommige badkamers of wasruimtes hebben voldoende plek voor meerdere wasmanden, om zo je was goed te kunnen sorteren. Maar mocht je dat nu niet hebben, dan bieden wij ook rotan wasmanden aan met 2 vakken aan. Zo kan de was alvast gesorteerd worden alvorens het naar de wasmachine gaat. Tevens beschikken de meeste wasmanden over een uitneembare waszak. Deze kan gemakkelijk worden verwijderd en daarna worden meegewassen. De waszakken zijn bevestigd door middel van haakjes in de hoek, een lint of met klittenband. Er zijn enkele wasmanden die zonder waszak worden geleverd. Dit staat in de tekst erbij vermeldt.
Om je badkamer het rotan op meerdere plaatsen terug te laten komen, bieden wij passende accessoires aan welke bij de rotan wasmand passen. Wat dacht je van onze toiletrolhouders? Deze zijn er zowel met als zonder extra voorraadvak voor de toiletrollen. Deze toiletrolhouders passen perfect bij, bijvoorbeeld, de wasmand Lisa of de rotan hoekwasmand Sophie.

Rieten wasmand

Waarom een rotan wasmand zo ideaal is

Rotan wasmanden die gemakkelijk te tillen zijn, zodat jij gemakkelijk je schone was gemakkelijk op de juiste kamer kan leggen? Deze zijn ook in verschillende varianten en maten verkrijgbaar. Deze rotan wasmanden zijn niet zwaar en ideaal te dragen omdat zij over hengsels aan de korte zijden beschikken. Deze wasmanden matchen qua type rotan ook weer mooi bij de meeste andere rotan wasmanden die meer geschikt zijn voor 1 vaste plaats. Zo is het 1 geheel, wat weer rust geeft in jouw huis en badkamer.

rotan wasmand

Mocht je twijfelen of iets bij elkaar past? Persoonlijk vinden wij dat verschillende soorten rotan goed met elkaar gecombineerd kan worden. Het zijn allen natuurproducten en het geeft juist een leuke touch aan je ruimte als materialen niet helemaal hetzelfde zijn. Maar twijfel je toch? Bel of mail ons gerust. Wij adviseren je graag, zodat je de juiste keuze kunt maken en na het ontvangen van je bestelling veel plezier zult beleven aan je aankopen!

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.